Nobels Crum

een ode aan Nobels Drinks

Nobels Cranberry Rum is een ode aan onze bestaande dranken, tel maar na: de Oud Hollandse Rum uit het Nobeltje, de zachtheid van de jenever en de hint van Cranberry van de gin. Het maakt samen Nobels Crum. Cranberry Rum!

Nobels Cranberry Rum

Na meer dan 100 jaar introduceerde Nobel in 2020 twee nieuwe dranken. Naast de likeur waar Nobel beroemd mee werd, waren daar ineens de jenever en de Pink Gin van Ameland. Amelanders en liefhebbers uit het hele land omarmden de nieuwe producten met ongekend enthousiasme en in 2021 groeiden de drie dranken, die ieder een hoofdrol opeisen in de longdrinks van Nobel, uit tot dé hardlopers in menig horecabedrijf. De dranken worden sinds 2022 verkocht in talloze slijterijen in heel Nederland en de online bestellingen komen uit heel Europa. Het lijkt wel een olievlek; een succes waar we trots op zijn! We vieren dat dit jaar met de introductie van deze vierde drank in onze portfolio.

Perfect serve

Drink ‘m met Lemonade, drink ‘m met cola, drink ‘m met ice tea. Maak een Cranberry Mojito of een Cranberry Daiquiri of probeer ‘m puur. Het is een fantastische rum geworden waar we ongelooflijk trots op zijn! Wij drinken ‘m het liefst met East Imperial Yuzu Lemonade.