Nobels Drinks Proeflokaal Ballum

Een must see op Ameland

Als je op zoek bent naar een authentieke ervaring op Ameland, dan is een bezoek aan Nobels Proeflokaal Ballum zeker de moeite waard. De ambiance ademt de rijke familiegeschiedenis, met een stijlvol en tijdloos interieur. Kom langs en geniet van de unieke sfeer van ons proeflokaal terwijl je proeft van onze heerlijke dranken.

Nobels Proeflokaal Ballum

In April 2023 heeft Nobels Proeflokaal een grondige verbouwing ondergaan, uitgevoerd door het gerenommeerde interieurontwerpbureau E.S.T.I.D.A. Het vernieuwde interieur van ons proeflokaal is zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de stijl van Nobels Restaurant.

Jochem en Timon zijn de gastheren van het proeflokaal en het is hun missie om iedere gast iets te laten proeven! Uiteraard draait het in ons proeflokaal om onze eigen dranken Nobeltje, Nobels Pink Gin, Nobels Jenever, Nobels Crum en Nobels Beerenburg Likeur, maar je vindt hier ook een fantastisch wijnassortiment en Amelander bieren.

 

Nobels Limited Edition

De samenwerking tussen Nobel en E.S.T.I.D.A begon in 2018 met een restyling van het café en restaurant van Nobel Ameland. Het resultaat was een stijlvol interieur met subtiele verwijzingen naar de familiegeschiedenis van Nobel en Nobels Drinks. De complete herinrichting van Nobels Proeflokaal in Ballum bood een geweldige kans om de samenwerking te vereeuwigen in een Limited Edition.

 

Ontwerper Elisabeth Ruijgrok maakt handgeschilderde prints die normaal gesproken wandvullend worden ingezet in interieurprojecten. Voor het etiket en de verpakking van de Limited Edition heeft ze een prachtige print geschilderd.